Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663563
   « Vissza

Álljunk meg egy mosásra!

 « Cikkek és hírek 
2012. február 9.
 


       Lassan 8 éve annak, hogy a Szabadföld úton megnyitott a Csumi Autómosó! Az eltelt évek alatt sok vállalkozás csődbe ment, a gazdasági válság nem kímélte a régi vállalkozásokat sem. A Csumi Autómosó azonban állta a „sarat” – vagy inkább megszabadította tőle a hozzáforduló négykerekűt…
      Wolford János és felesége, Ildikó családi házuk udvarán, egy vegyeskereskedés helyén hozták létre annak idején e vállalkozást, amely a legkorszerűbb szabályok sze­rint működik, bio­vegy­sze­rek­kel tisztítják meg a vizet, s az összegyűjtött lecsapódott szennyeződést elszállítják, a legkörnye­zet­kí­mé­lőbb bio­tech­no­ló­gia szerint. A tisztítószerekből az elején nagyon sokfélét kipróbáltak, volt olyan, amelyiktől szinte homályos lett az ablak. Szerződött partnereik azonban kiváló minőségű termékeket biztosítanak, igazán szépen lehet velük dolgozni. A tágas műhelyben három autó elfér, akár kisteherautó is. A kézi tisztítás minden típusára felkészültek: alváz- és motormosás, belső- és kárpittisztítás, felsőmosás és polírozás – a megrendelő igénye szerinti összeállításban. Sokan azért nem szeretnek használt autót venni, mert idegenkednek a más által „lelakott” autótól. Ebben a műhelyben újjá varázsolják a kopottas belsőt – de a külsőt is, alig ismerni rá. Gazdáik számára egy hangulatos, (ingyen) WIFI-vel felszerelt kávézó nyújt kellemes kikapcsolódást a várakozás idejére, ahonnan egy hatalmas ablakon át tarthatják szemmel féltett járgányukat. Nem is árt figyelemmel kísérni, mert így biztos lehet benne a tulaj, hogy nem csere történt, csak varázslat… A fiúk értik a dolgukat, januártól újra a régi, jól bevált csapattal találkozhat a megrendelő.
        Mostantól a kiváló minőség mellett az autómosóban mindig van valami akció is: most a személygépkocsi külső mosása mindössze 700 Ft, a külső-belső takarítás pedig 1800 Ft! Az aktuális akciókról a honlapon kaphat tájékoztatást az érdeklődő. Wolford János végül még elárulja, hogy egy új fejlesztés van készülőben a még tökéletesebb munkavégzés érdekében. Hogy mi, az maradjon még titok, de érdemes figyelni a honlapot, ott frissen tájékozódhat minden változásról az autós.
       A közérzetünk így tél vége felé (a naptár szerint) nem a legrózsásabb, különösen a téli útviszonyok miatt – lepjük meg magunkat egy ragyogóan tiszta autóval, mindjárt jobb lesz a hangulatunk! Ennek jegyében a Csumi autómosó munkatársai magas színvonalú szolgáltatásokkal várják a szépülni vágyó autókat gazdáikkal együtt!

 rolunk

Csumi Autómosó Kft. • www.csumiautomoso.hu
1164 Bp. Szabadföld út 70. • Tel: 06-20-499-5800
Nyitva hétfőtől szombatig: 07-20, vasárnap 8-20 óráig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez