Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439152
   « Vissza

Káposztás hasaalja

 « Receptek 
2012. február 9.
 


Hozzávalók: 80 dkg széles hasaalja szalonna, fél kg savanyú káposzta, 3 evőkanál morzsa, 1 tojás, 4 gerezd fokhagyma, majoránna, olaj, só, bors
A káposztát átmossuk, kevés olajon megpároljuk. Amikor kihűlt, összekeverjük a tojással, morzsával, sózzuk, borsozzuk. A felszúrt hasaalját kívül-belül sózzuk, borsozzuk és majoránnával bedörzsöljük. Megtöltjük a káposztával, és hústűvel lezárjuk. Sütőedénybe rakjuk, kevés vizet, olajat öntünk rá, rákenjük a zúzott fokhagymát, és fedő alatt puhára pároljuk, aztán fedő nélkül pirosra sütjük. Pár perc hűtés után lehet szeletelni, petrezselymes párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez