Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.26. kedd
Emánuel, Larissza, Manuéla
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13261081
   « Vissza

Csirkepörkölt fokhagymásan

 « Receptek 
2012. január 20.
 


Hozzávalók: 1 db csirkemell, 5 dkg zsír, 1 fej vöröshagyma, 1 kanál liszt, fél dl paradicsompüré, 1 cikk fokhagyma, só, pirospaprika
A húst csíkokra vágjuk, sózzuk, forró zsiradékon megpirítjuk, majd kiszedjük. Zsírjában megpirítunk egy kisebb fej reszelt hagymát, a liszttel rántást készítünk, kicsit megpirítjuk. Hozzátesszük a paprikát, a paradicsompürét és a húst. Összekeverjük és annyi vizet öntünk alá, hogy hígabb mártás-sűrűségű legyen. A zúzott fokhagymát kis vízzel elkeverve hozzáadjuk, majd csendesen főzzük, amíg a csirke megpuhul. Krumplipürével tálaljuk.
                                                                                                  

                                                                                                                         Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez