Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439191
   « Vissza

Fokhagymás tokány

 « Receptek 
2011. november 29.
 


Hozzávalók: 
80 dkg tarja, 1 fej fokhagyma, fél dl olaj vagy zsír, 1 teáskanálnyi liszt, tej, só, bors
A tarjaszeleteket kissé kipotyoljuk, sózzuk, borsozzuk. A hús mindkét oldalát forró olajon kifehérítjük, vizet adunk hozzá és puhára pároljuk. Félidőben beletesszük a zúzott fokhagymát, a vizet folyamatosan pótolva folytatjuk a párolást. Mikor a hús megpuhult, zsírjára sütjük. A szeleteket félrehúzzuk, a lisztet a lében megpirítjuk, tejet adva hozzá összekeverjük, mígnem megfelelő mártássűrűséget kapunk. Tarhonyát adunk körítésül.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez