CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28775393
|
2011. november 29.
|
|
|
Hozzávalók: 80 dkg tarja, 1 fej fokhagyma, fél dl olaj vagy zsír, 1 teáskanálnyi liszt, tej, só, bors A tarjaszeleteket kissé kipotyoljuk, sózzuk, borsozzuk. A hús mindkét oldalát forró olajon kifehérítjük, vizet adunk hozzá és puhára pároljuk. Félidőben beletesszük a zúzott fokhagymát, a vizet folyamatosan pótolva folytatjuk a párolást. Mikor a hús megpuhult, zsírjára sütjük. A szeleteket félrehúzzuk, a lisztet a lében megpirítjuk, tejet adva hozzá összekeverjük, mígnem megfelelő mártássűrűséget kapunk. Tarhonyát adunk körítésül.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|