Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.05.21. kedd
Konstantin
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13770937
   « Vissza

Szilvás pulyka

 « Receptek 
2011. október 5.
 



Hozzávalók:  50 dkg pulykamell, 30 dkg szilva, 1 dl száraz fehérbor, liszt, só, bors, olaj (zsír)
A húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk és mindkét oldalát forró olajon átsütjük. Vékonyan kizsírozott jénaiba fektetjük a szeleteket, körbe és rárakjuk a kimagozott, félbevágott szilvákat a héjával felfelé. Meglocsoljuk a borral és előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 40 percig sütjük. Krumplipürével tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
v-05.jpg
preload preload preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. május 15.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
HH_ism.jpg
Apro-link.jpg
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez