Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13233195
   « Vissza

Májas ragu

 « Receptek 
2011. szeptember 7.
 


Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús, 20 dkg sertésmáj, 5-6 szem paradicsom, 1 fej hagyma, zsír, só, bors, majoránna
A húst összedolgozzuk a darált, vagy vékony csíkokra vágott májjal, sóval, őrölt borssal és egy csipet majoránnával. A masszát kizsírozott tepsibe terítjük, rátesszük a kb. 1 centisre szeletelt paradicsomot, arra a vékony szeletekre vágott hagymát. A tetejét kissé sózzuk. Előmelegített sütőben 20 percig alufóliával letakarva sütjük, majd kb. újabb 20 percig fólia nélkül. Körítésként rizst adunk mellé petrezselyemmel megszórva.
Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez