Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28654386
   « Vissza

Kellemes árak az étteremben

 « Portaszolgálat 
2011. május 4.
 

 

Megszokott minőség – 10% kedvezménnyel

Nem sok olyan vállalkozás van még életben a kerületben, amelyet a rendszerváltást követő hangulat hívott életre. A rákosszentmihályi Submarine Station – azaz Tengeralattjáró állomás – azonban egyike azoknak, akik töretlen kitartással, ügyesen lavíroznak a változó idők tengerén.

Huszonegy évvel ezelőtt Ernst László és két társa egy fagyizóval indította a Csömöri út 80. alatt a vállalkozást, ám három év múltán az igények változásával profilt váltottak: ekkor született meg a Kaisers Steak House, mely különleges steak-jeiről lett híres. S valóban, „messzi földről” is eljártak ide a vendégek, többek között a különleges pácban érlelt marha-steak feledhetetlen ízvilágáért. A lávakövön sült húsételekben is nagy mesterek voltak, de a hagyományos és nemzetközi ízek is szerepeltek az étlapon – kihez mi áll közelebb. Szemléletük már akkor az volt, hogy minőséget szolgáltassanak, és ide, a külvárosba importáljanak egy kis belvárosi színvonalat. Aztán a nyitott terasz beépült, ahol ötven vendég is kényelmesen elfér, de egy eltolható üvegfallal jó idő esetén a belső tér összenyitható a jelenlegi terasszal.

  DSCN2206

A Submarine Station étterem látványa a Csömöri útról

De az élet nem állt meg, és jött egy újabb ötlet: megszületett a Submarine Station. Átalakult a belső is, igényes tölgyfa burkolatok, igazi „tengeralattjáró dizájn” fogadja a vendégeket mind a mai napig. Ám a külcsin változását követte a belbecs is: az ételsor kibővült a „tengeri herkentyűk” – halak, rákok, kagylók – legváltozatosabb fogásaival. Mára a Submarine Station nem csak az igényes ételkínálatáról, hanem különleges bor és pálinkaválasztékáról is híres. 14 éve rendszeresen, havonta rendeznek boresteket, ahol a neves borászok személyesen tartanak borkóstolót, beavatva a vendégeket a különleges borok kulisszatitkaiba.

 BILD0061

Ernst László tulajdonos szemlélete, hogy mindig ki kell találni valamit, valami újat, mert ahogy az élet nem áll meg, egy vállalkozásnak is mozognia kell. Akciós ajánlatuk például az a „virtuális svédasztal” 2490 forintért, ahol a vendég az étlapban külön szereplő ajánlatból – 4-5 levesből, 20 féle főételből és 3-4 desszertből – válogathat össze egy menüre valót, melyet frissen, személyre szabottan készítenek el a szakácsok. A hagyományos svédasztallal szemben ez a megoldás mindenkinek előnyös: nem romlik meg semmi, a vendég pedig mindig friss és bőséges ételt kap. Másik kedvelt akciós szolgáltatásuk a napi menü, amely hétköznap 12-15 óráig áll a vendégek rendelkezésére 990 forintért. (Étkezési utalványt is elfogadnak.)

Rendszeres időközönként – mint például most – megújul az étlapjuk, törzsvendégeik külön örömére, akik kedvenc éttermükben lelhetnek újdonságokra. Ez nem csupán „vadiúj” ételeket jelent, hanem a már étlapon lévők újabb variációit – mint ahogy egy jó háziasszony is módosít időnként a receptjein, hogy a családja kedvében járjon…

Most azonban mindenkinek szeretnének kedvezni, ezért az akciós ajánlatokon kívül a teljes kínálatukból 10 százalék kedvezményt adnak – s ez egy állandó kedvezmény! Szeretnék ugyanis, hogy olyan vendégek is ellátogassanak hozzájuk, akik eddig esetleg az ár miatt nem jöttek. A nagyobb forgalom, kisebb haszon elvén működve mindenki jobban jár! A megszokott, állandó minőségi szolgáltatást szeretnék minél több vendég részére elérhetővé tenni, alkalmazkodva a jelenlegi gazdasági helyzethez. Most tényleg érdemes kipróbálni, mit nyújt a Submarine Station minden kedves régi és új vendégének!

 

Submarine Station • 1161 Bp. Csömöri út 80.

Tel: 405-3768 • www.submarinestation.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez