Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473068
   « Vissza

Pityókás oldalas

 « Receptek 
2006. november 29.
 
Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas, 1 hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 jó fakanálnyi zsír (olaj), 2 dl vörösbor, pirospaprika, só, majoránna, bors A húst nagyobb darabokra vágjuk és a zsiradékon ropogós pirosra sütjük. Ezután kivesszük, félrerakjuk. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük a paprikával, majoránnával, sóval, borssal, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Visszatesszük a húst és a borral puhára pároljuk fedő alatt. Majd fedő nélkül zsírjára sütjük. Krumplipürével, ecetes uborkával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez