Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473160
   « Vissza

Ludaskása

 « Receptek 
2006. november 15.
 
Hozzávalók: 1 csomag libaaprólék, 5 dkg libazsír (olaj), 1 bögre rizs, 2 csokor petrezselyem, só, bors, 2 leveskocka A libahúst puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd zsírjára sütjük. A húst félrehúzva megpirítjuk a mosás után leitatott rizst a zsírban. Hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet, felöntjük annyi húsleves lével, hogy a rizst egy ujjnyival ellepje. Összekeverve, fedő nélkül addig főzzük, míg a leve elfő, ezután a tűzről levéve fedő alatt tartjuk 15 percig. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez