Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.12. szerda
Klára, Letícia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18473090
   « Vissza

Marhaszelet párolva

 « Receptek 
2011. március 9.
 

 

Hozzávalók: 80 dkg szeletelt felsál, fél dl olaj (zsír), 2 dl paradicsomlé, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 dkg liszt, 1 babérlevél, ecet, só, bors

A húst lehártyázzuk, vékonyra kiverjük, besózzuk és forró olajon mindkét oldalát átsütjük, majd fedő alatt félpuhára pároljuk. A szeleteket kivesszük, a visszamaradt zsiradékban az apróra vágott hagymát megpirítjuk, liszttel meghintjük és felöntjük paradicsomlével. Beletesszük a babérlevelet, pár szem egész borsot, kávéskanálnyi ecetet, fokhagymát és kis vízzel felöntjük. A húst visszahelyezzük a mártásba, és egészen puhára pároljuk, kis vizet adagolva bele, ha kell. Makarónit adunk mellé.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez