Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655642
   « Vissza

Paprikás

 « Receptek 
2011. február 2.
 

 

Hozzávalók: 60 dkg marhahús, 2 evőkanál olaj, 2 nagy fej hagyma, 25 dkg apró gomba, 2 csapott evőkanál pirospaprika, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, 1 csokor petrezselyem, só

A három centis kockákra vágott húst barnára pirítunk egy evőkanálnyi olajon. A vékonyan felszeletelt hagymát, a gombát (a nagyobbakat félbevágjuk) tűzálló tálban olajon megpároljuk, meghintjük pirospaprikával és egy percig sütjük. Két deci vízben elkeverjük a lisztet, sót, majd a hagymás gombára öntjük. Felforraljuk, beletesszük a húst és lefedve kb. 80 percig közepes hőfokon sütőben sütjük. Mikor elkészült, belekeverjük a tejfölt és megszórjuk a frissen vágott petrezselyemmel, köretként rizst adunk hozzá.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez