CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28655642
|
2011. február 2.
|
|
|
Hozzávalók: 60 dkg marhahús, 2 evőkanál olaj, 2 nagy fej hagyma, 25 dkg apró gomba, 2 csapott evőkanál pirospaprika, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, 1 csokor petrezselyem, só A három centis kockákra vágott húst barnára pirítunk egy evőkanálnyi olajon. A vékonyan felszeletelt hagymát, a gombát (a nagyobbakat félbevágjuk) tűzálló tálban olajon megpároljuk, meghintjük pirospaprikával és egy percig sütjük. Két deci vízben elkeverjük a lisztet, sót, majd a hagymás gombára öntjük. Felforraljuk, beletesszük a húst és lefedve kb. 80 percig közepes hőfokon sütőben sütjük. Mikor elkészült, belekeverjük a tejfölt és megszórjuk a frissen vágott petrezselyemmel, köretként rizst adunk hozzá. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|