Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.18. csütörtök
Andrea, Ilma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28774791
   « Vissza

A kiégés és depresszió oka

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2011. február 2.
 

 

A kiégés érzés akkor jelentkezik, ha nem azt csinálja, amit szeret, ha nagyobb az elvárás, mint a képesség, ha nincs támogatás hozzá, ha nem tud feltöltődni, ha már mást csinálna, ha késik az eredmény, vagy fél egy esetleges kudarctól. Ilyen állapotban megváltoznak a fizikai- és belső kémiai folyamatok, ezért van, hogy bizonyos ható­any­agok­kal (pl. alkohollal, ideiglenes doppingolókkal, természetes szteroid szint változtatással) próbálják ellensúlyozni az ingerek feldolgozását. Ez is egy módszer. Ám ha az alap problémát mégsem sikerült megoldani ezáltal, akkor máshol van a kiindulópont, amire talán nem is gondolt.

A BioLaborban olyan saját fejlesztésű, a kezelt személy természetes biofizikai szignáljait szűrő, számítógép vezérelt módszert alkalmazunk, amely segíti a pszichés folyamatok helyreállását, segít átbillenni bizonyos holtponton.

Három tényező befolyásolja a folyamatokat: 1) Az ok, amiért abba a helyzetbe belépett, 2) A visszaigazolás, hogy a valóság az-e, amire vállalkozott 3) A muníció, ami erőt ad a stabil teljesítéshez. Mi az utóbbi biológiai folyamattal foglalkozunk évek óta.

Az emberi test precíz szervezettséggel működik, ha bármely okból zavar, eltolódás történik, a helyreállás egyre nehezebb. Ha úgy tűnik, hogy a hagyományos és alternatív módszerek elégtelenek a gyógyuláshoz, a természetgyógyászati eljárások és táplálék kiegészítők sem segítettek, akkor figyeljen fel a kiinduló pontra, a természetes önregenerációra, az öngyógyító képességre, vagy annak hiányára.

Stresszhelyzetben a homloklebenyek működése lecsökken, és a fő kapacitás az ösztönszerű, túlélést biztosító fizikai feladatokra korlátozódik, így aktuálisan csökken a tisztánlátó képesség, az érzelmek szabályozása, az immunális védelem. Pillanatnyilag kiszolgáltatott helyzetbe kerül a személy, ha nincs megfelelő aktuális támogatás, vagy energia tartalék, akkor körforgás kezdődhet, a hiányok fogják az ítélő képességet, helyzetmegoldó képességet csökkenteni, és a stresszt tovább fokozni.

A BioLaborban első lépésként oldjuk a stressz szintet, így újból kezébe tudja venni az irányítást, megoldásokat fog találni, és a helyzetet, amiben van, képes nyugodtan átlátni, azt jól tudja majd elemezni. Második lépésben a szervezet energia szintjét emeljük, így lesz már ereje lépéseket tenni, a lemaradásokat behozni, az új lépésekhez erőt gyűjteni és határozottan lépni. E két lépcső kellő támogatást fog adni az immunális folyamatok helyreállásához, az időszakos zavaró panaszok természetes regenerálásához. Helyzet megoldásainkkal, az Élethez való viszonyunkkal adunk mintát utódainknak, ez a felelősség kell hogy törekvésre ösztönözzön.

További, személyre szabott rekreációs kezeléseink: alvásminőség, szívműködés, vérkeringés, tápanyag emésztési folyamat, ürítés, bélműködés, fizikai állóképesség, pszichés egyensúly, idegrendszeri állapot, prosztata működés, menstruáció, hüvelyflóra, fogantatás és potencia, gerinc és ízületek, immunitás, allergia, szénanátha, frontérzékenység, stb.

Amennyiben érdeklődik e kezelések iránt, javasoljuk, jelentkezzen be 2010. február 28-ig DÍJMENTESEN és tegyen egy stresszoldó kezelés próbát, majd saját tapasztalására hagyatkozva döntsön a továbbiakról!

Ha valaki viszont a szervezete állapotára kíváncsi, ajánljuk a BioLabor másik fő tevékenységét: a független orvosi viziten belüli ÁTFOGÓ DIGITÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉSÜNKET. Az E.I.S. egy korszerű, hatékony, különleges orvosi vizsgálóeszköz, mely néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet mért értékekkel, szövegesen és 3 dimenziós illusztrációval jelenít meg. Következtetni tud a szervek eltérő működésére, pl. gyulladásokra, emésztési, keringési zavarokra. Tájékoztatást ad pl. a szív, a vesék, a tüdő az emésztőszervek vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról, így hajlamokra, megelőzésre, vagy precíz klinikai vizsgálatok szükségességére hívja fel a figyelmet. Azáltal, hogy átfogóan vizsgálja a szervezetet, összefüggéseket is könnyebben tudnak felismerni a partnerorvosaink. Az állapotfelmérés díja 15.000,- Ft. Most mindenki, aki február 28-ig bejelentkezik, egy BioLabor® Utalványt is kap, mely felhasználható egy díjmentes Happy Coctail® szellemi frissítő kezelésre – értéke TÍZEZER Forint!

 

www.biolabor.hu • Botka Zsolt, 06-30-9664741

1165 Bp., Jókai M. u. 6. I/100. (SZTK-val szemben – Jókai úti Irodaház, a Lottózó épülete)

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez