Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502527
   « Vissza

Disznótoros tepsiben

 « Receptek 
2011. január 19.
 

 

Hozzávalók: 1 kg vegyes hurka, fél kg sütőkolbász, 1 kg burgonya, 2 nagy fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl liszt, 1 evőkanál pirospaprika, 1 csapott evőkanál só, 15 dkg reszelt füstölt sajt, 3 dl tejföl, fél dl olaj, 1 teáskanál őrölt feketebors.

A meghámozott krumplit nagyon vékony karikákra vágjuk, alaposan összekeverjük a liszt, só, pirospaprika, bors elegyével. Tűzálló tálba terítjük, rákarikázzuk a hagymát, rámorzsoljuk a zúzott fokhagymát. Ráfektetjük a hurkát, kolbászt, beszórjuk a reszelt sajttal, meglocsoljuk olajjal elkevert tejföllel. Alufóliával lefedve előmelegített sütőben, közepes lángon két órahosszat sütjük. Csípős csalamádét, vagy ecetes paprikát adunk mellé.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez