Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28787709
   « Vissza

Egy hónap egészség - Állapotfelmérés és gyógyszermentes kezelés a Biolabor®-ban

 « Archívum 
2009. október 14.
 

A BioLaborban olyan számítógépes biofizikai módszert alkalmazunk, ahol a személy saját bioinformatikai jelei kerülnek szinkronba, így erősödik az energiaszint, javul a közérzet, és javul a magabiztosság, ellenálló képesség.

Több mint 60 féle programunk van, köztük Happy-Coctail stresszoldó, szorongásoldó, hangulatjavító, Maxi-Vitál erőnléti, továbbá migrén, frontérzékenység, térdízület, immunrendszer, keringés, kismama-programok stb. Általában éves szinten 4-5 kezelés elégséges. A kezelés igen komfortos, egy kezelőszékben kényelmesen hátradőlnek, az EKG-hez hasonlóan érzékelők kerülnek a kézre és kezdődhet az ön-regenerációs program. A kezelés inger- és gyógyszermentes, kiemelkedő, hogy használható akár implantáltak számára és várandóssági időszakban (terhességi állapotban) is.

Magyar származású fejlesztésünket 2005-óta itthon több mint 29.000 fő használta, teljes mértékű elégedettség kb. 90% (nyilatkozatokból számított érték). Ha kíváncsi, próbálja ki október 31-ig DÍJMENTESEN!

A BioLaborban „nem csak” ez a modern, gyógyszermentes kezelés érhető el, hanem májustól helyszínt biztosítunk egy ún. E.I.S. ÁLLAPOTFELMÉRÉSNEK. Dr. Varga Hajnalka és Dr. Varga Péter partner-háziorvosok szeretettel várják az előre bejelentkezett érdeklődőket a BioLabor® helyszínén, hogy feltérképezzék a páciens szervezetének aktuális, pillanatnyi állapotát. Az E.I.S. diagnosztikai rendszer egy korszerű, hatékony, különleges orvosi vizsgálóeszköz, melyet a Magyar Háziorvosok Országos Szakkollégiuma magyarországi bevezetésre és a házi orvosi gyakorlatban való elterjesztésre alkalmasnak talált. Fájdalommentes, gyors állapotfelmérést tesz lehetővé. Néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet azonnal szövegesen, illetve grafikusan 3 dimenzióban jelenít meg. Következtetni tud a szervek hibás működésére, pl. gyulladások, emésztési, keringési zavarok. Tájékoztatást ad pl. a szív, a vesék, a tüdő az emésztőszervek vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról. Áttekintést nyerhetünk többek között a hormonszintekről, oxidatív stresszről, a vérgáz értékekről és a sav-bázis egyensúlyról is, így a betegségre való hajlamait (pl. cukorbetegség, érszűkület, gyulladás, depresszió, stb.) is kimutatja. Így szinte a PEREVENCIÓS, preklinikai (korai) értéke egyedülálló!

A páciens a tenyereit és a csupasz talpait egy-egy fémlapra helyezi, míg a homlokára felkerül 2 elektród. A kb. 4-5 perces vizsgálat közben semmit nem lehet érezni. Ezután történik a kapott eredmények kiértékelése, elemzése, az eredmények kinyomtatása, kézbe adása. Igény esetén természetesen lehetőség nyílik a BioLabor® állapotjavító-kúrák átbeszélésére. Az egész procedúra kb. 1 órát vesz igénybe.

  

biolabor1

  Állapotfelmérés

 

biolabor2

 

                                                                      Kezelés 

A vizsgálatnak semmilyen kockázatát, mellékhatását nem találták, viszont nem végezzük el olyan pácienseknél, akiknek a szervezetükbe valamilyen elektromos eszközt ültettek be (pl. pacemaker), terhességben a 6. hónap után, diagnosztizált epilepszia esetén, ill. akiknek végtaghiánya vagy bőrhiánya van a tenyerén vagy talpán. Az ízületbe beépített fém (pl. csípőprotézis) megváltoztathatja az eredményt, ezért külön megítélést igényel.

Az állapotfelmérés normál díja 12.000,- Ft. Most mindenki, aki október 31-ig bejelentkezik, BioLabor® Utalványt kap, mely felhasználható egy DÍJMENTES Happy Coctail® szellemi frissítő vagy egy Maxi Vitál® fizikai frissítő kezelésre – értéke ötezer Forint!

www.biolabor.hu • Botka Zsolt, 30/9-664-741
1165 Bp., Jókai M. u. 6. I/100. (SZTK-val szemben – Lottózó épülete

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez