Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439321
   « Vissza

Lecsós rostélyos

 « Receptek 
2010. december 1.
 

Hozzávalók: fél kg rostélyos, 10 dkg füstölt szalonna, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 2 db TV paprika, 2 db paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál liszt, 1 mokkáskanál köménymag, pirospaprika, só, zsír, 3 fej hagyma

A húst felszeletelve kiverjük, kissé sózzuk, lisztbe mártjuk. Mindkét oldalán, előmelegített sütőedényben zsíron megpirítjuk, és kivesszük. Apróra vágott hagymát pirítunk a lében aranyszínűre, hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket, a köménymagot, pirospaprikát. Mikor összesült, beletesszük a húst, szükség szerint újra sózzuk és kevés vízzel puhára pároljuk. Krumplipürét vagy daragaluskát adunk hozzá.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez