Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661494
   « Vissza

„Mindig új Nap virrad Ránk!”

 « Archívum 
2009. április 10.
 

 

Válság életünk minden területén
De mit kezdjünk vele?
Mindenki megtapasztalta közvetlenül vagy érintőlegesen, hogy nem működnek a régi, bevált dolgok, és furfangosabbnál furfangosabb élethelyzetek árasztanak el minket. Látszólag ugyan zajlik az élet, a végeredmény azonban mégis az összeomlás. Majd irány az orvos, hogy fizikálisan, hivatalosan is megmagyarázza a történteket egy-egy ínyenc betegséggel. És mi jön ezután? Gyógyszer, majd ismét a gyógyszerek. Jobb esetben megússzuk néhány mellékhatással, de rosszabb esetben hosszú, halálos kínzásokon veszünk részt. Egyik betegségből a másikba kerülünk, közben tönkre megy a vesénk, májunk, majd erre újabb gyógyszert szedhetünk (milyen egyszerű megoldás a problémákra!). Végül bekerülünk a kórházba, ahol újabb kísérletek szenvedő alanyai lehetünk.
Biztos, hogy ezt akarjuk? Főleg most, amikor az egészségügy is összeomlásban van?
A régi „jól bevált” tüneti kezelés már nem hatékony, és a belé vetett hitünk is elszállt már rég. Az orvosok is tanácstalanok. Akkor most mit tegyünk???
Legbelül mindenki tudja és érzi, hogy saját magának kellene valamit tennie önmagáért, ez kell, hogy legyen az első lépés a testi-lelki gyógyulás felé vezető rögös úton. Testünk, alapegysége a sejt. Mi önmagunk vagyunk a sejt a Világban. Ha mindenki tesz először önmagáért, csak akkor működhet jól a szerv-rendszer. Akkor szűnik meg a VÁLSÁG.
A mostani Válság is. Szűk és tág környezetünkben egyaránt. Ezért kell időben önmagunkra figyelni, felismerni lehetőséginket, földi létünk feladatait, az analógiákat – azokat az egyre ismétlődő élethelyzeteket –, melyek újra és újra visszatérnek életünkbe, mert nem tudunk mit kezdeni vele. (A zsarnokoskodó főnökünk miatt munkahelyet változtatunk, erre mit ad Isten, az új „jó” főnököt áthelyezik, és újból egy kibírhatatlan kerül a helyébe. Újabb változtatás, majd kapunk egy anyóst, akit nem lehet kibírni, és így tovább…) Amikor úgy érezzük, csak zuhanunk egyre jobban lefelé, mert nem értjük a „miérteket”.
Vissza tehát a természethez, ahogy azt őseink is tették. A lélek támogatja a szellemet, mely aztán segíti fizikai jólétünket. Ha lelkileg jól vagyunk, minden szinten jól vagyunk.

   

 

Hozzunk hát létre egy szövetséget „Önmaga” támogatására! Ennek szellemében alakítottuk meg a Tünde Kört – egy támogatói csoportot –, mely segít eligazodni az élet szövevényes hálójában, hitet és bizalmat ad az elkövetkezendő időkre. Egy lámpást, amely megvilágítja a még ismeretlent Önnek, hogy a zuhanás helyett repülni tudjon. Jöjjön és ismerkedjen meg velünk! Ismerkedő napot tartunk április 19-én, ahol tájékozódhat módszereinkről, ki is próbálhatja valamelyiket, és jól érezheti magát! Nem kérünk mást, csak „egy szál virágot” – hozza el lelkében – a megújulás jegyében!
Tavaszi ébredés van! A sötétség, a tél ideje lejárt, és a fény veszi át az uralmat! Legyen része ennek Ön is!


A Tünde Kör 2009. április 8-án nyit, az Örs vezér terei volt BKV ház B lépcsőház IV. em./440. sz. alatt (lift van), ahol előzetes időpontegyeztetés után várjuk a hozzánk fordulókat. Az ISMERKEDŐ NAPON azonban bárki jöhet: április 19-én, vasárnap 10-18 óra között, rövid bemutatkozó, ismertető előadások lesznek minden óra elején, közben pedig lehet rövid egyéni konzultációt kérni. Aki előzetesen bejelentkezik, biztosan sorra kerül!

     

 

 

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez