Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.24. szerda
György, Debóra
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28808925
   « Vissza

Torony Patika

 « Archívum 
2009. március 3.
 

 

Torony Patika
November végén Rákosszentmihályon az étteremudvarral szemben, a Csömöri út 117. szám alatt új gyógyszertár nyílt
a kerületünkben Torony Patika néven.
A Torony Patika a gyógyszertári alapszolgáltatások mellett folyamatos egészségmegőrző programokkal, táplálkozási és egészséges életmód tanácsadással, valamint korszerű technikai háttérrel és ügyfélbarát szemlélettel várja ügyfeleit.

          toronypatika

 

A Torony Patikában egyaránt beszerezhetőek a vényre, és vény nélkül kapható gyógyszerek, helyszínen készítendő, un. magisztrális készítmények, továbbá egyéb gyógyhatású termékek, kötszerek, fitotéka termékek, és nagy választékban kaphatók a homeopátiás készítmények, továbbá elit kozmetikumok is. A gyógyszertár állatgyógyászati készítményeket is forgalmaz.
Elkerülendő a fárasztó patikai sorban állást a Torony Patikában, a kiszolgálás sorszám alapján történik. Így sorállás nincs. Ennek hozzáadott értéke a diszkréció, mert senki nem áll vevőink háta mögött, aki hallhatná a gyógyszerész és a beteg között elhangzó, sokszor intimitást igénylő párbeszédet.

Ha esetleg néhány percet várni kell, a vevők helyet is foglalhatnak, de lehetőség van arra is, hogy a várakozás percei alatt a patikai információs monitoron tájékozódjanak a forgalmazott termékek árairól, továbbá a különböző betegségekre kínált teljes gyógyszer-választékról.
A Torony Patika ügyfélbarát környezetben, jövőbe mutató szemlélettel várja vevőit, ötvözve a korszerű technikai háttér előnyeit a magas szintű gyógyszerészi szaktudással és tapasztalattal.

Vevőinket nem csak akkor várjuk, amikor már gyógyszerre van szükségük. Patikánkat afféle egészségmegőrző centrumként is üzemeltetjük. A krónikus betegségek megelőzése érdekében a már korábban említett tanácsadások mellett vércukorszint, koleszterinszint, trigliceridszint méréseket is végzünk. A mérések vevőink számára részben ingyenesek. A legkorszerűbb elektronikával felszerelt állapotfelmérő gépünk segítségével bárki percek alatt megmérheti vérnyomását, testzsír százalékát, súlyát, magasságát és az un. BMI indexét.
2009 márciusától a XVI. kerületben egyedülálló módon a Veres Péter út vonaláig ingyenes gyógyszer házhozszállítást tervezünk bevezetni, előzetes igényfelmérés céljából várjuk az érdeklődők telefonhívásait.
Tisztelt Vevők, amennyiben korszerűbb patikai ellátásban szeretnének részesülni, akkor várjuk Önöket a Torony Patikában a Csömöri út 117. szám alatt.

A Torony Patika Hétfőtől Péntekig 8.30-tól 20.30 óráig, Szombaton 9.00-től 14.00 óráig tart nyitva, és a Rákosi úti Pallasz Athéné Patikával (Rákosi út 90.) egymást kiegészítő nyitvatartási rendben, együttesen hétköznaponként napi 13 órában áll az Önök rendelkezésére. Érdeklődésüket a 401-03-03-as telefonszámon várjuk.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez