CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28661771
|
2010. november 17.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg karfiol, zsemlemorzsa, reszelt sajt, vaj, só, olaj, liszt A karfiolt nagy rózsákra szedjük, sós vízben megfőzzük. Öt deka vajból világos rántást készítünk, felengedjük a karfiol levével, úgy, hogy sűrű mártás legyen belőle. A rózsákat egészben hagyva jénai tálba tesszük, ráöntjük a mártást. Négy evőkanál morzsát a vajon megpirítunk és a mártásos karfiol tetejére hintjük. Reszelt sajttal megszórjuk és sütőben aranysárgára sütjük. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|