Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.11.23. hétfő
Kelemen, Klementina
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 19281228
   « Vissza

Rostélyos lecsósan

 « Receptek 
2010. október 6.
 

 

Hozzávalók: 1 kg rostélyos, 1 evőkanál mangalicazsír, 1 hagyma, 1 cikk fokhagyma, 2 paradicsom, 2 paprika, liszt, só

A hússzeleteket jól kiverjük, lisztbe mártjuk és forró zsíron mindkét oldalán kissé megpirítjuk, majd kiszedjük. A zsírban üvegesre sütjük a felaprított hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát, zúzott fokhagymát. Mikor a zöldség a levét elfőtte, visszatesszük a húsokat, felöntjük annyi vízzel, hogy a szeleteket ellepje. Fedő alatt lassan pároljuk, a vége felé sózzuk. Ha nem elég puha a hús, még kis vizet öntünk alá, és tovább pároljuk. Körítésnek krumplipürét adunk mellé.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. november 11.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez