Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439547
   « Vissza

Rántott húskockák lecsóval

 « Receptek 
2006. november 2.
 
Hozzávalók: fél kg tarja, 4 db paradicsom, 4-5 paprika, 1 fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 tojás, prézli, liszt, petrezselyem A húst 2x2 centis kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2 tojást, beletéve a zúzott fokhagymát, felverünk. A húskockákat – nem egyenként – lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk és bő olajban kirántjuk. A paradicsomot, hagymát, paprikát felszeleteljük. Kevés olajban először a paprikát, hagymát sütjük meg, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Miután levét elfövi, sózzuk és egy tojást ráütve összekeverjük, majd petrezselymet szórunk rá. Krumplipürével tálaljuk, salátát adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez