Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28778160
   « Vissza

Rőfösbolt a vendéglőben

 « Archívum 
2009. december 17.
 

A „HOME DELUXE” fantázianevű termékcsoport interaktív bemutatóján vehettek részt azok a vendégek, akiket Madaras Olga, a Rőfösbolt tulajdonosa hívott meg a Koronakert vendéglő különtermébe november 30-án délután. A bemutatót Tasnádi Mariann neves lakberendező, belsőépítész tartotta, aki ennek a programnak a menedzsere.

De mi is ez a „HOME DELUXE”? Egy olyan termékcsoport, amely a szín-harmónia-érzés jegyében komplett összeállítást nyújt a lakberendezés „finommunkálataihoz”, és megkíméli a vásárlót, hogy anyagdarabokkal vagy tapétacsíkokkal a kezében szaladgáljon az egyik üzletből a másikba tanácstalanul… Ez a termékcsoport már a tervezés stádiumától segítségére van a vásárlónak: termékskáláján megtalálható a függönyök, textilek, tapéták, kiegészítő zsinórok, bojtok, kikötőpántok színben és stílusban összecsengő széles választéka – egy-egy hangulatba rendezve. Ezek a hangulatfajták különböző fantázianevekre hallgatnak, például a „New York”, ahol a férfias színek a dominánsak, mint a szürke, ezüst, fekete. Ezzel szemben a „Róma” a „püspöklila” különféle árnyalataival kombinál.

Az interaktív bemutatón a vendégek szinte minden érzékszervükkel megtapasztalhatták a hozott minta-anyagokat, tapétákat (ízlelni inkább az asztalon lévő pogácsákat ajánlották). A szakember segítségével bepillanthattuk e szakma rejtelmeibe, mi mivel és miért illik vagy nem illik össze… A vállalkozó kedvű vendégek ezután egy kis játékban is részt vehettek: egy nagyméretű grafika, egy nappali-belső felöltöztetésében tehették próbára kreativitásukat, esztétikai érzéküket.

Madaras Olga nem véletlen kezdett el foglalkozni a „HOME DELUXE”-szal, a vevői igények késztették ilyen teljeskörű szolgáltatást nyújtó termékcsoport kínálatának kiajánlására. Lakásunk stílusát, hangulatát egy tapéta, drapéria, függöny stílusa gyökeresen meg tudja változtatni, a saját hangulatunkról nem is beszélve! Nem lényegtelen hát a végeredmény, ezért is érdemes igénybe venni a minden igény kielégítő kínálatot a Rőfösboltban, s a munkatársak szakszerű segítségét. (Sz. K.)

Röfösbolt • 1161 Bp. Rákosi út 110. Tel: 405-4812

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez