Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502732
   « Vissza

Lecsós zöldbab

 « Receptek 
2009. október 8.
 

Aktuális receptünk

Lecsós zöldbab

Hozzávalók: 1 kg zöldbab, 25 dkg paradicsom, 1 doboz tejföl, 1 fej vöröshagyma, 25 dkg zöldpaprika, 4 evőkanál olaj, só, bors

Három centiméteres darabokra vágjuk a megtisztított zöldbabot. Két evőkanál forró olajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt kis vízzel puhára pároljuk. Egy nagyobb lábasban 2 kanál olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, és jól átsütjük. Kissé besózzuk és beletesszük a meghámozott, felszeletelt paradicsomot, majd pár percig együtt pároljuk. (Ha a paradicsomot forró vízbe mártjuk, könnyen lehámozható.) Hozzátesszük a zöldbabot és felforraljuk. Tálaláskor tesszük hozzá a tejfölt.. Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez