Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.11.23. hétfő
Kelemen, Klementina
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 19281211
   « Vissza

Töltött rostélyos

 « Receptek 
2009. szeptember 21.
 
Hozzávalók: 75 dkg rostélyos, 25 dkg gomba, 1 tojás, 1 tejföl, 1 fej hagyma, 1 kanál zsír, 1 csokor petrezselyem, bors, só, pirospaprika. A hússzeleteket megtisztítjuk a csonttól, faggyútól, kiverjük és megsózzuk. A felaprózott hagymát zsírban kissé megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott gombát és lepároljuk. Beletesszük a felvert tojást, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezzel megkenjük a hússzeleteket, felgöngyöljük, fehér cérnával összekötözzük, és puhára pároljuk. Ezután lepirítjuk és kivesszük a húst, amiről levesszük a cérnát. A levébe belekeverjük a tejfölt, egyszer felfőzzük, és a húsra öntjük. Rizskörítéssel és savanyú (kovászos) uborkával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. november 11.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez