Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439227
   « Vissza

Sült padlizsán

 « Receptek 
2009. szeptember 8.
 
Hozzávalók: 1 db nagyobb padlizsán, fél kg paradicsom, 10 dkg reszelt sajt, 1 dl tejszín vagy tejföl, 1 csokor petrezselyem, olaj, só A megmosott padlizsánt vékonyan felszeleteljük, besózva negyedórát állni hagyjuk, majd szalvétával szárazra itatjuk, és olajban kisütjük. A szeleteket tűzálló tálba fektetjük, beborítjuk a felszeletelt paradicsommal és megsózzuk. Megszórjuk a reszelt sajttal, a metélt petrezselyemmel és rálocsoljuk a tejszínt, vagy a kis tejjel felhígított tejfölt. Forró sütőben 20 percig kell sütni. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez