Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13233168
   « Vissza

Böllérleves

 « Receptek 
2009. február 18.
 
Hozzávalók: 40 dkg dagadó, 1,5 kg csont, 30 dkg véres hurka, 30 dkg májas hurka, 30 dkg vegyes leveszöldség, 2 nagy fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál majoránna, 3 szem szegfűbors, 1 mokkáskanál törött bors, só. A csontot alaposan megmossuk, megtisztítjuk és 2 liter vízben, kuktában fél órát főzzük, majd leszűrjük. A zöldséget felkarikázzuk, a húst kockára vágjuk és a csontlébe rakjuk. Beletesszük a porrá tört szegfűborsot, a zúzott fokhagymát, a megmosott egész hagymákat héjastól, a majoránnát, sózzuk, borsozzuk, puhára főzzük. Mikor a hús megpuhult, belekarikázzuk a közben megsütött hurkát és rottyantunk rajta egyet. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez