CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28787034
|
2009. február 4.
|
|
|
Rakott karalábé
Hozzávalók: 3-4 karalábé, 20 dkg darálthús, 5 dkg rizs, 1 csokor petrezselyem, 8 dkg zsír, 2 dl tejföl, só, bors.
A megtisztított karalábét metéltre vágjuk, kissé megsózzuk. Kis állás után az aprított petrezselyemmel együtt a zsíron megpároljuk. A húst és a rizst külön-külön puhára pároljuk. Tűzálló tálba rakjuk a karalábé felét, rárakjuk a rizzsel összekevert húst, sózzuk, borsozzuk. Befedjük a maradék karalábéval, ráöntjük a tejfölt, és sütőben kb. 20 percig fedő nélkül sütjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|