Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.22. péntek
Beáta, Izolda, Lea
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13233405
   « Vissza

Rakott karalábé

 « Receptek 
2009. február 4.
 
Rakott karalábé Hozzávalók: 3-4 karalábé, 20 dkg darálthús, 5 dkg rizs, 1 csokor petrezselyem, 8 dkg zsír, 2 dl tejföl, só, bors. A megtisztított karalábét metéltre vágjuk, kissé megsózzuk. Kis állás után az aprított petrezselyemmel együtt a zsíron megpároljuk. A húst és a rizst külön-külön puhára pároljuk. Tűzálló tálba rakjuk a karalábé felét, rárakjuk a rizzsel összekevert húst, sózzuk, borsozzuk. Befedjük a maradék karalábéval, ráöntjük a tejfölt, és sütőben kb. 20 percig fedő nélkül sütjük. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez