Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.11.23. hétfő
Kelemen, Klementina
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 19281303
   « Vissza

Töltött paradicsom túróval

 « Receptek 
2006. szeptember 20.
 
Hozzávalók: 12 db paradicsom, 4 nagyobb főtt burgonya, 10 dkg juhtúró, 1 tojás, 1 evőkanál tejföl, 1 reszelt hagyma, 5 dkg vaj, só, bors, pirospaprika, reszelt sajt. A paradicsomokat kivájjuk, belsejüket szitán áttörjük. A főtt krumplit lereszeljük, összedolgoazzuk a túróval, tojással, tejföllel, a reszelt hagymával, sóval, borssal, pirospaprikával, majd a paradicsomokba töltjük. Vajjal megkent tűzálló tálba tesszük, ráöntjük az áttört paradicsomot, pár vajdarabkát, megszórjuk a sajttal és a sütőben megsütjük. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. november 11.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez