Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502807
   « Vissza

Ponty zöldségen

 « Receptek 
2008. december 11.
 
Aktuális receptünk Ponty zöldségen Hozzávalók: 4 szelet ponty, 1,5 kg krumpli, 1 kg paradicsom, fél kg zöldpaprika, zsír, morzsa, só. A halat besózzuk, egy órát hűtőben pihentetjük. Vékony szeletekre vágjuk a zöldségeket. Kizsírozott jénaiban elhelyezzük a zöldségeket: egy sor burgonya, paprika, paradicsom, majd újra. Felülre krumpli jusson. A rétegeket olvasztott zsírral locsoljuk, sózzuk. Rátesszük a tetejére a pontyszeleteket, morzsával meghintjük és sütőben, közepes lángon fél óráig sütjük. Paradicsom és zöldpaprika karikákkal díszítjük. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez