CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28826606
|
2008. szeptember 17.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg fejtett bab, 10 dkg füstölt szalonna, 2 tojás sárgája, 10 dkg lapkasajt, 2 dl tejföl.
|
|
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük, zsírjából kivesszük. A tejfölt összekeverjük a pörccel, tojással, majd a leszűrt, megfőzött babbal. Zsírral kikent jénaiba tesszük, kis zsírt öntünk rá, befedjük a sajttal, megint zsírt öntünk rá. Sütőben, közepes lángon átsütjük, míg a sajt ráolvad az ételre, kb. 20 percig.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|