Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.07. péntek
Ibolya, Afrodité
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18439571
   « Vissza

Nyári zöldbableves

 « Receptek 
2008. szeptember 8.
 
Nyári zöldbableves Hozzávalók: 50 dkg zöldbab, 1 fej hagyma, 1 szál zellerzöld, 1 csokor petrezselyem, 1 evőkanál liszt, fél dl olaj, só, ecet, cukor A zöldbabot megtisztítjuk, 2-3 darabra törjük, 2 l vízben főzni kezdjük. Beletesszük az aprított hagymát, a zellerlevelet, a felvágott petrezselyem felét, sózzuk. Mikor megpuhult, a liszttel, olajjal berántjuk, hozzáadjuk a maradék petrezselymet, elfőtt levét pótoljuk. Kis ecettel, cukorral ízesítjük, ha kell, még megsózzuk. Langyosra hűlve, vagy hidegen lilahagymával, kenyérrel fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez