Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659387
   « Vissza

Életmód tábor a Pilisben

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2008. szeptember 3.
 
Az ÉDEN Gyógyközpont szervezésében Életmód tábor a Pilisben Az Éden Gyógyközpont, amely ezoterikus és természetgyógyászati felnőttképzéssel is foglalkozik, életmódtábort szervez csodálatos környezetben, Piliscsabán. Akik „Természetgyógyászati alapismeretek” modulvizsgát szeretnének tenni, azoknak egy életmódtáborban való résztvétel alapkövetelmény a vizsgához. De bárki jelentkezhet a táborba, akit érdekelnek azok a programok, amelyeken itt részt lehet venni. Az Éden-életmódtábort Pi­lis­­csabán, a Kozmosz Öko­­pan­zióban 2008. május 10-14. között szervezik, táborvezető Mester Ildikó, az Éden Gyógyközpont oktatási igazgatója. A tábor benntlakásos, a 60 ezer forintos költség tartalmazza a szállásköltséget (2-3 ágyas szobákban), a napi háromszori vegetáriánus étkezést, az előadásokon, programokon való résztvételt. Mindennap színvonalas előadásokat hallgathatnak a részvevők magas szakmai tudással rendelkező előadóktól.
Lesz gyógynövénytúra – idilli környezetben – és zeneterápia Gillich István vezetésével, a Bach virágterápiával ismerkedhetnek Horváth Viktória jóvoltából, a csoportépítő-fejlesztő gyakorlatokat Fodor Gábor tartja. A vegetáriánus életmód mitológiájáról és az Aranykori étrendről Avatara tart érdekfeszítő előadást, meditáció, Jóga, relaxáció, Shang gung foglalkozások Sélley Éva vezetésével lesznek. Novotny Ákos „Ép testben ép lélek: Dietetikai tanácsok, Egészséges élelmiszerek, Bio élelmiszerek” témában tart színvonalas előadást. Czimeth István az emberi kapcsolatok, empátia kérdéskörét feszegeti, s a tanácsadó-terapeuta kapcsolata a klienssel, valamint a ki nem mondott gondolatok, lelki béke, szeretet, türelem, alázat témákban tartja előadásait. Sokakat érdeklő téma, a stressz, és annak megküzdési stratégiái lesz a témája Sárai Gábor előadásának, és ő foglalkozik a 8 brokát tekercs gyakorlataival, valamint a Csikunggal is.
Természetesen lesznek sza­bad­foglakozások is, meg tábortűz. Soha nem telik el egy tábor úgy, hogy azok, akik „véletlenül” egybeverbuválódnak a közös érdeklődés kapcsán, ne kapnának olyan élményt, amely fontos és meghatározó lenne az életük folyásában. Ennek jegyében várják az érdeklődőket az Éden Gyógy­köz­pont­ban: 258-2745, 06-20-460-9601
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez