Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.05.24. péntek
Eszter, Eliza, Vanessza
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13814229
   « Vissza

Csirkemell citromosan

 « Receptek 
2008. augusztus 29.
 
Csirkemell citromosan Hozzávalók: 4 csirkemell, 5 dkg vaj, 1 citrom, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, só A megtisztított, csíkokra vágott csirkemellet vajon, kevés sóval megforgatjuk, majd vízzel puhára pároljuk. Mielőtt teljesen megpuhult volna, kis reszelt citromhéjjal ízesítjük. A lisztet simára keverjük a tejföllel, behabarjuk a csirkét, majd citromlével savanyítjuk. Még öt percig rotyogtatjuk lassú tűzön. Gombás rizzsel tálaljuk. Gombás rizs: a többször átmosott rizst dupla annyi vízzel felöntjük és vékony gombaszeletekkel összekeverve, majoránnát beleszórva, fedő nélkül főzzük, míg a leve elforr. Lefedjük, és kb. 10 percig állni hagyjuk.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Legutóbbi lapszámunk - 2019. május 15.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez