Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.05.21. kedd
Konstantin
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13770838
   « Vissza

Alufóliás csirke roston sütve

 « Receptek 
2008. augusztus 29.
 
Alufóliás csirke roston sütve Hozzávalók: 4 csirkemell, 4 vékony szelet sonka, 4 szelet sajt, olaj, só, bors. A húst lebőrözzük, kicsontozzuk, és mindkét fél mellet vékonyra kiverjük. Egy szelet húsra egy szelet sajtot, majd sonkát teszünk, beborítjuk egy másik hússzelettel. Kívülről mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, majd kiolajozott alufóliába csomagoljuk; ennek széleit gondosan nyomkodjuk össze. Roston mindkét felükön 10-10 percig sütjük a parázson. Faparázsban is készíthetjük: ha a tetejére is jut parázs, elég 10 perc. Elkészíthető sütőben is (jól előmelegítve). Kovászos uborkát kínálunk hozzá.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
v-05.jpg
preload preload preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. május 15.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
HH_ism.jpg
Apro-link.jpg
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez