CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28830645
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Hagymás rostélyos
Hozzávalók: 80 dkg rostélyos, 2 fej hagyma, bors, só, mustár, liszt, olaj (zsír)
A felszeletelt rostélyost kiverjük, széleit bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, olajjal és mustárral bekenjük. Hűtőben pár órát pihentetjük. Ezután forró zsírban a szeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük 2-3 perc alatt. A karikára vágott hagymát lisztben megforgatjuk, bő, forró olajban ropogósra sütjük. Tálaláskor a hús tetejére szórjuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|