Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.26. kedd
Emánuel, Larissza, Manuéla
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13261033
   « Vissza

Pisztráng roston

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók 4 személyre: 4 db 30-40 dekás pisztráng, 8 db közepes krumpli, 2 fej hagyma, 4 csokor petrezselyem, só, bors, olaj, citrom A megtisztított halat kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A belsejét citromlével ecseteljük, beletesszük a csokor petrezselymet, majd hústűvel lezárjuk, olajjal bekenjük. A kerti sütőben vastag faparazsat készítünk. A krumplikat bevagdossuk, a résekbe hagymaszeleteket teszünk, megsózzuk és egyenként alufóliába csomagolva a parázsba tesszük legalább fél órára, majd félrehúzzuk. A sütőre tesszük a sütőrácsot, erre a halsütő rács közé fogott pisztrángokat és többször forgatva pirosra sütjük, a sült krumplival tálaljuk. Konyhai sütőben is elkészíthetjük kiolajozott tepsiben, ekkor a krumplikat nem kell becsomagolni, csak a halak közé rakni. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez