CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28657068
|
2007. szeptember 6.
|
|
|
Zöldbabos karaj
Hozzávalók: 6 szelet karaj, 10 dkg szalonna, fél kg zöldbab, 1 fej hagyma, 2 szem paradicsom, 2 db paprika, 1 dl tejföl, liszt, só, pirospaprika, olaj.
A húst sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A szeleteket kivesszük, az olajban megdinszteljük a karikára vágott hagymát, az apróra vágott szalonnát, kávéskanálnyi pirospaprikát adunk hozzá. Beletesszük a felkarikázott paprikát és a 2-3 centis darabokra vágott zöldbabot, ízlés szerint megsózzuk, és a tetejére rakjuk a húst. Felöntjük vízzel és fedő alatt puhára pároljuk, Mielőtt kész, hozzáadjuk a négybe vágott paradicsomot, majd rövid lére sütjük, tejföllel, kis liszttel behabarjuk. Krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|