Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.08.14. péntek
Marcell, Maximilián
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18502832
   « Vissza

Zöldbabos karaj

 « Receptek 
2007. szeptember 6.
 
Zöldbabos karaj Hozzávalók: 6 szelet karaj, 10 dkg szalonna, fél kg zöldbab, 1 fej hagyma, 2 szem paradicsom, 2 db paprika, 1 dl tejföl, liszt, só, pirospaprika, olaj. A húst sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A szeleteket kivesszük, az olajban megdinszteljük a karikára vágott hagymát, az apróra vágott szalonnát, kávéskanálnyi pirospaprikát adunk hozzá. Beletesszük a felkarikázott paprikát és a 2-3 centis darabokra vágott zöldbabot, ízlés szerint megsózzuk, és a tetejére rakjuk a húst. Felöntjük vízzel és fedő alatt puhára pároljuk, Mielőtt kész, hozzáadjuk a négybe vágott paradicsomot, majd rövid lére sütjük, tejföllel, kis liszttel behabarjuk. Krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. július 15.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez