Helyi Hírek - Független folyóirat   2019.03.26. kedd
Emánuel, Larissza, Manuéla
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 13261123
   « Vissza

Tejfölös-paprikás újkrumpli

 « Receptek 
2007. május 2.
 
Hozzávalók: 1 kg újkrumpli, 2 dl tejföl, 3 evőkanál olaj, 1 csokor zöldhagyma, 1 csokor kapor, 1-1 teáskanál pirospaprika, só, vegeta. A forró olajon üvegesre pirítjuk a vékonyra karikázott hagymát a szárával együtt. A tűzről levéve sózzuk, paprikázzuk, majd mindjárt ráöntünk 2 evőkanálnyi vizet. Bele­tesszük a kockára vágott újkrumplit, pár perc után felöntjük 3 dl vízzel és fedő alatt puhára pároljuk (hozzáadjuk a vegetát is). Ne kevergessük, hogy ne törjön össze a krumpli. A vizét, ha kell, forró vízzel pótoljuk közben. Mikor a krumpli megpuhult, hozzáadjuk a tejfölt, a finomra vágott kaprot és egyet forralunk rajta. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2019. március 20.
2019. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez