CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662376
|
2007. május 2.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg újkrumpli, 2 dl tejföl, 3 evőkanál olaj, 1 csokor zöldhagyma, 1 csokor kapor, 1-1 teáskanál pirospaprika, só, vegeta.
A forró olajon üvegesre pirítjuk a vékonyra karikázott hagymát a szárával együtt. A tűzről levéve sózzuk, paprikázzuk, majd mindjárt ráöntünk 2 evőkanálnyi vizet. Beletesszük a kockára vágott újkrumplit, pár perc után felöntjük 3 dl vízzel és fedő alatt puhára pároljuk (hozzáadjuk a vegetát is). Ne kevergessük, hogy ne törjön össze a krumpli. A vizét, ha kell, forró vízzel pótoljuk közben. Mikor a krumpli megpuhult, hozzáadjuk a tejfölt, a finomra vágott kaprot és egyet forralunk rajta.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|