Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658806
   « Vissza

Tavaszi zsongás a Paplanházban

 « XVI.-XIV. kerületi hírek 
2007. május 2.
 
Álomfüggöny Tizenegy évvel ezelőtt, amikor beköltöztünk a házunkba, egy darabig kénytelenek voltunk a csupasz ablakokat nézni. Amikor ugyanis felmértem, hogy mennyi függöny szükségeltetik a nappalira, inkább vettem egy mély lélegzetet – no meg egy köteg csomagolópapírt az utca felöli oldalra belátás ellen. Aztán elkezdtem azon gondolkodni, hogyan fogom egységes függönyökkel megoldani a háromféle hosszméretű nyílászárókat? Akkoriban megközelítőleg sem volt ilyen választék – semmiből sem – mint manapság, így igen megörültem, amikor a Veres Péter úti Paplanházban ráakadtam a keresett bordűrmintás anyagra, mindhárom méretben!
Minap ismét ellátogattam hozzájuk, az immáron 15 éve működő üzletbe, melyet Garai Géza tulajdonos hívott életre annak idején. Mondhatnánk, minden a régi: a kedves és segítőkész kiszolgálás, a szakszerű hozzáértés, a minőségi kínálat, és még sorolhatnánk. A tavaszi zsongás színeiben pompázó függönyök már a kirakaton keresztül megragadják az arra járót, hátha még be is tér... No én betértem, és mindjárt kaptam egy kis ízelítőt a kínálatból: Az igen divatos organza és voile függönyök itt már 990 Ft-tól kaphatók, a XXI. század sötétítője, a taft akár minta nélkül, akár mintás vagy hímzett változatban 1199 Ft-tól megvásárolható. A háziasszonyok kedvence, a könnyen kezelhető jacquard, hagyományos csipkefüggönyök pedig 180-300 cm magasságig kapható. A kíváncsi látogató az emeletre érve a paplanok és párnák birodalmában találja magát. Az üzlet aktuális kínálata a „trópusi nyár” Billerbeck nyári paplan-garnitúra, amely mindössze 8990 Ft, valamint a gyerekek álma, a szinte fotó minőségű, óriási állatmintával nyomott pamutvászon ágyneműgarnitúrák.
Teljeskörű szolgáltatásaik (a függöny terén) a helyszíni méretvételtől a függönyvarráson, a karnis méretre készítésén keresztül egészen a szerelésig tart, május hónapban ráadásul ingyenes helyszíni felméréssel. Másik üzletükben, a Nagy Lajos király úton pedig végkiárusítást tartanak (a készlet erejéig) a mintasálas értékesítésre való átállás miatt. A függöny nem csak az ablak dísze, az egész lakás hangulata múlhat rajta. A Veres Péter úti Paplanház munkatársai készséggel segítenek, hogy ez a dísz tényleg olyan legyen, mint amilyennek megálmodták. Paplanház • Sashalom, Veres Péter út 49. • Tel: 402-3000 Mirabelle Függönyszalon • Zugló, Nagy Lajos király útja 56/C. • Tel: 221-3933
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez